Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Egy kutya mentette meg az eltűnt kislány életét

/
/
/

Egy kis, fekete, keverék kutya mentette meg az életét egy eltűnt, 3 éves kislánynak Lengyelországban. Mellette maradt és hozzá bújt, hogy testével tartsa melegen a kislányt.

A lengyel tűzoltók mondták el, hogy a kutyus végig Juliával maradt, amikor a gyermek elkószált a Pierzwin város melletti mocsárban. 200-an keresték az eltűnt kislányt.
Julia még pénteken tűnt el, és jó néhány kilométerrel távolabb találták meg a házuktól, teljesen átfázva, a földön fekve.
A tűzoltó, Grzegorz Szymanski elmondta, hogy a kislányt a kutya melege tartotta életben, amíg rá nem találtak, meghallva, hogy az anyukája után sír.
„Egész este vele maradt a kutya, egy pillanatra sem hagyta magára. Emlékszem, mínusz 5 fok volt odakinn, a kislány pedig teljesen át volt ázva.” Hozzátette, hogy az állat jelenléte volt a legfontosabb, ahhoz, hogy a kislány túléljen.
Több száz ember kereste Juliát, aki csak arra gondolt, hogy körbenéz a ház melletti erdőben.
A szülei eltűnése előtt még látták a gyermeküket, hogy a kertben játszik a kutyával.

Hozzászólások
Megosztás