Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A kutyusnak születésnapja van – a gazdi nagyon érdekes ajándékkal lepi meg őt

/
/
/

Mindannyian tudjuk, hogy a kutyák fantasztikus háziállatok. Mindig spontánul reagálnak, kedvesek, játékosak és néha a legőrültebb dolgokra képesek. Igazán intelligensek de ugynakkor néha olyan dolgokra képesek, amit egyáltalán nem vártunk volna tőlük. Mi a jobb egy kutyánál? Két kutya!

A lenti filmben szereplő kutyusnak Rhett-nek születésnapja van. A gazdája valami nagyon különleges ajándékkal készült erre a napra. Úgy döntött, hogy a családban jól jönne még egy kutya. Sőt, milyen jó lenne, ha Rhettnek lenne játszótársa, gondolta a gazdi.

Tehát beszerzett egy kiskutyát Rhett számára.  Úgy gondolta ez nagyon jó kis meglepetés lesz és születésnapi ajándéknak sem utolsó. Rhett egy úgynevezett golden doodle, ezért a gazdi egy pontosan ugyanilyen fajtájú kutyát vett társnak.

Az új jövevnény Scarlett-nek hívják, valóban óriási meglepetést okozott, mikor megérkezett. A gazdi fel is vette az első találkozást és ezt a filmet már több, mint 5,6 millóan látták. Ez egyáltalán nem rossz arány!

A film nagyon édes, Rhett reakciója pedig fantasztikus. Ha neked is tetszett a felvétel, ne felejtsd el megosztani a családoddal és barátaiddal a cikket a Facebook-on!

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás