Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A lány zokogott a boldogságtól

/
/
/

Nincsen nagyobb öröm az életben, mint amikor az ember a gyerekét tudja úgy meglepni, hogy potyognak a könnyei. Hát még ha a könnyeket maga az ajándék itatja fel.

A fiatal lány boldogan készülődött, hogy ajándékait kibontsa. A család meg örömmel várta a hatást. A kamerát beigazították, kezdődhetett a bontogatás.Chelsea vette az első tárgyat, kicsomagolta. Egy plüss kutya volt.

Örült, mosolygott, magához szorította. Ám ekkor apja – aki mögötte állt elkérte a plüsst. Chelsea mit sem sejtve odaadta, és bontotta volna a következő meglepetést. Ám apukája hirtelen visszaadta a kutyát, csakhogy nem a játékot, hanem a nap  legnagyobb ajándékát egy igazi, élő kiskutyát.

Na ez volt a pillanat, amikor a lánynak örömében ömlöttek a könnyei. Hiszen mindig igazi kutyára vágyott. Úgy tűnt, a kiskutya is nagyon örül lelkes gazdijának, és szépen szárazra nyalta a zokogó Chelsea arcát. Az apa akkor tudta, jól döntött. Biztos lehet benne, hogy lánya a világon a legjobb gazdája lesz a kis szőrgombócnak.

kiskegyed.hu

Hozzászólások
Megosztás