Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Egy nő lát egy hajléktalan férfit, aki kerékpárjával húz egy kutyákkal tele kiskocsit. Aztán megáll, és ez megváltoztatja az életét.

/
/
/

Alicia Edrington éppen hazafele tartott, amikor találkozott egy idős férfivel az úton. Ahogy közeledett felé, látta, hogy volt vele tíz kutya a kocsin, ami a kerékpárja mögé volt akasztva. Láthatóan elég fárasztó volt húzni őket.

Alicia tovább hajtott, de nem tudta elfelejteni, amit látott. Megfogadta, ha legközelebb látja a férfit, megáll, és segít neki.

Nem sokkal ezután Alicia újra találkozott a kerékpáros férfival.

Mint kiderült, a férfi neve Steve, és Kaliforniából származik. Már 2001 óta hajléktalan, és minden idejét, pénzét rászoruló állatok gondozásának szenteli, hogy segítsen rajtuk. Az utóbbi években több, mint 50 kutyának segített.

Steve éppen egy hosszú az útra indult, hogy lássa a barátnőjét, aki szintén állat szerető, aki több, mint 3000 mérföld távolságra volt tőle Indianában.

Mikor steve elmesélte a történetét, Alicia elhatározta, hogy segít neki. Az anyja segítségével elindított egy petíciót a Facebookon, megcélozva más állatbarátokat szerte az Egyesült Államokban. Mindössze néhány óra múlva ömlöttek az adományok. Egy nő felajánlotta, hogy elviszi Steve-t és a kutyáit, a barátnőjéhez Indianába.

Steve-et és a kutyákat egy meleg és kényelmes motelben helyezték el, ahol tudtak pihenni. Nemsokára kapcsolatba került Angelával, aki egy olyan szervezetet irányít, amely hajléktalanokra és az állataikra specializálódott. Alig néhány nap alatt, Steve és a kutyák élete gyökeresen átalakult.

Steve-et elárasztotta a rengeteg támogatás, amit kapott. Többek között kapott egy új lakókocsit magának és a kutyáknak, így soha nem lesz hajléktalan újra. A kutyák megkaptak minden orvosi segítséget a hosszú és boldog élethez.

“Ha nem lett volna ez a rengeteg segítőkész ember, akkor ez a férfi még mindig ott pedálozna az úton, és nem tudjuk milyen nehézségekbe ütközött volna ezután”, írja azokról Alicia, akiktől Steve kapta a sok támogatást.
Hozzászólások
Megosztás