Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A lebénult kutyus majd kiugrik a bőréből mikor a gazdi hat hónap szolgálat után ismét hazajön

/
/
/

A lenti filmben a három kutya gazdija hosszú távollét után ismét otthon van. A férfi az amerikai katonaságban szolgál és hat hónapig nem volt otthon a munkája miatt. Ez igazán hosszú idő, de most végre ismét otthona kényelmét élvezheti.

A kutyái annyira örülnek neki! Mielőtt elment volna a férfi, egy kutyát fogadott örökbe, amely igen komoly sérüléssel született.

Ez a kutyus, akit Emmának hívnak,  nem tudja mozgatni a hátsó lábait és ezért nagyon nehézkesen mozog.

Melissa Swanson a video leírásban azt írja, hogy Emma kutyus számára készítettek egy különleges kis szerkezetet, aminek segítségével jobban tud mozogni, de a kutyus ezt nem akarja használni.

Ez a család egy befogadó család akik általában néhány hónapig gondoskodnak egy kutyáról. Az  SNARR nevű állatmentő egyesülettel dolgoznak közösen a kutyák megmentésén.

Melissa azt is elmondja, hogy Emma nagyon jól érzi magát ott náluk és szereti az életet. Ezt jól látjuk a lenti felvételen.

Nézd meg a lenti filmet és ha tetszett, kérjük oszd meg barátaiddal és családoddal a Facebook-on!

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás