Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Lefotózta, feltette a Facebookra és kigúnyolta a megégetett kutyát. De valamit nem vett észre…

/
/
/

A kutya szőrét a bőréig leégették, bántalmazták, meglőtték, majd hátrahagyták, hogy meghalljon. Mintha ez nem lenne elég baj, egy férfi lefotózta és egy ízléstelen megjegyzéssel feltette a netre.

Texasban, egy houstoni utca közepén állt a borzalmas állapotban lévő, élet és halál között lebegő kutya.

Egyértelműen kemény idők voltak mögötte. De a férfi gúnyos fotójának hála, futótűzként terjedt a fotó, és a megosztás eljutott egy texasi kutyavédő szervezethez is.

Önkénteseik azonnal keresni kezdték a kutyát. Amit a férfi nem tudott, a megtépázott nősténynek volt egy kölyök kutyája is, tele bolhákkal és súlyosan alultáplálva.

Amikor megtalálták őket, a segítők azonnal nekiláttak a sérülések ellátásának és a táplálásuknak, de sajnos, a kölyök nem élte túl. (Ha a férfi a fotó készítése helyett inkább segített volna…)
Az anya kutya azonban – hála a gondos ápolásnak – gyorsan felépült, és bár a lelkiek nem múlnak el soha, a fizikai sérülései is már a múlté.

Hat hét alatt új gazdára is talált, aki szereti, imádja, és boldogan posztolja a róla készült fotókat.

Hozzászólások
Megosztás