Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Lelőtte gazdáját egy bulldog

/
/
/

Töltött fegyverét és kutyáját egyszerre szállította teherautója első ülésén az a floridai férfi, akit az eb végül véletlenül lábon lőtt. Gregory Lanier, az áldozat nem számított rá, hogy a fegyver töltve van – olvasható a Discovery News webportálon.
A 35 éves férfi éppen vezetett, amikor a baleset történt. Úgy hitte, hogy fegyvere az anyósülésen nincs megtöltve, így minden probléma nélkül beengedte mellé bulldog kutyáját is. “Egy durranást hallottam, aztán a lábam égni kezdett – mondta el a rendőrségnek.

A golyó átjutott a férfi lábán, és a Ford F250-ese ajtajába fúródott. Ahogy Lanier rájött, mi történt, rögtön félrehúzódott egy benzinkútra, és tárcsázta a 911-et. A rendőrségnek elmondta, hogy a lövés baleset volt, mivel az állat fel-le ugrált az ülésen a lövés pillanatában. A férfi nem emel vádakat a kutya ellen.

Hozzászólások
Megosztás