Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Zseniális módszerrel mássza a több méteres falakat a rendőrkutya

/
/
/

Mindegy, hogy fel- vagy épp le kell másznia, Niko profikhoz méltó módon oldja meg a feladatát.

Niko a vancouveri rendőrség négylábú munkatársa. Nem mindennapi tehetségének köszönhetően az elmúlt napokban ráadásul igazi celeb lett, a róla készült képeket szanaszét osztják az internetezők.

Mondjuk ezen nem csodálkozunk, Niko ugyanis olyasvalamire képes, amire csak kevés kutya. Gazdája segítségével több méter magas falakra mászik fel és azokról le, mindezt úgy, hogy közben kiképzője, és egyben társa lábába kapaszkodik.

 

A legelső alkalommal, mikor a kiképzőjével az ereszkedést gyakorolták – amikről a most már világhírű képek készültek – Niko még igencsak meg volt szeppenve. „Niko egy nagyon kedves, barátságos kutya, akiben hihetetlen munkakedv dolgozik” – nyilatkozta a Buzzfeed Canadának a vancouveri rendőrség szóvivője, aki hozzátette, a kutya azóta sokat gyakorolta a különleges technikát és már sokkal magabiztosabb.

 

nlcafe.hu

Hozzászólások
Megosztás