Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Megállította az autókat egy 11 éves gyerek egy elütött kutya miatt

/
/
/

Egy 11 éves brazil kisfiú a saját életét kockáztatva ugrott az autók közé, hogy megmentse egy elgázolt kutya életét – számolt be egy helyi portál.

A lap fotókat is közölt arról, hogy Jean Fernandes odaugrik az úttesten fekvő, magatehetetlen négylábúhoz az után, hogy egy figyelmetlen sofőr elütötte, majd fékezés nélkül továbbhajtott. Szerencsére a kis Jeannak nem esett bántódása, és miután az autók megálltak körülötte, ölébe vette a sérült jószágot és biztonságos helyre vitte.
Édesanyja szerint fia már egész kiskorától rajongott az állatokért, és minden esetben, amikor sérült állatot lát, azonnal segít rajta. Jean Fernandes magatartásával belopta magát a brazil internetezők szívébe, akik a hét hőseként ünneplik a kisfiút. A kutyát Honey-nak nevezték el, jelenleg állatorvos vigyáz rá, aki elmondta, hogy remekül érzi magát a megmentett eb.

filantropikum.com

Hozzászólások
Megosztás