Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Megfojtotta saját kislányát,majd megölte a kutyáit is csak hogy bosszút álljon exnején

/
/
/

Egyesült Királyság – Egy 44 éves férfi, Darren Flux-Edmonds belefojtotta kislányát, Keziah-t a fürdőkádba, megölte a család kutyáit, majd lánya holttestét az elpusztult kutyák mellé fektette, ezután pedig saját magával is végzett.

Mindezt azért, hogy bosszút álljon volt feleségén, amiért elhagyta őt.

Mielőtt felakasztotta volna magát, küldött egy üzenetet ex-nejének:

– Gratulálok, nekem semmim nem maradt, azonban neked a fájó emlékekkel kell majd együtt élned – írta.

A férfi borzalmas tette előtt többször járt már terapeutánál, akinek arról mesélt, hogy egyfolytában olyan rémálmok gyötrik, amelyekben megöli volt feleségét és gyermekét.

Az anyuka mikor meglátta férje SMS-ét éppen munkába tartott, de azonnal hívta a rendőrséget és ő is hazafele vette az irányt. Először a férfi felakasztott testét találtak meg, aki akkor még életben volt. Kórházba szállították, de egy nappal később meghalt – írja a Mirror.

– A kislányom jelentett számomra mindent, és a volt férjem elvette őt tőlem. Mindezt azért, mert új életet kezdtem valaki más oldalán – nyilatkozta könnyek között az édesanya.

blikk.hu

Hozzászólások
Megosztás