Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Meghalt a fiatal pár kutyája apportálás után – most minden kutyás gazdi figyelmeztetnek erre

/
/
/

Augusztus 12-én az amerikai Jen Walsh kiment a tengerpartra, hogy egy kellemes napot töltsön ott párjával és kutyájával. A kutya Hanz, egy snauzer típusú kutyus, aki boldogan rohant a vízbe miután Jen bedobott neki egy fadarabot.

Nagyjából fél órát játszott a kutyájával a strandon amikor Hanz hirtelen elájult. A házi kedvencet azonnal elvitték az állatorvoshoz de hiába vizsgálta őt meg az orvos, a kutya néhány órán belül meghalt.

Az orvos azt mondta, hogy a kutya túl sok vizet ivott, miközben a fadarabért úszott a tengerben. Mivel félig nyitott szájjal hozta ki a fadarabot, úszás közben túl sok sós víz jutott a gyomrába. A tengervizet nem tudta feldolgozni a gyomra és sómérgezés okozta halálát.

A pár most Facebook bejegyzésében figyelmeztet minden kutyás gazdit, hogy figyeljenek erre.

– Sokszor dobáltuk neki a botot a tengerbe, ő pedig mindig visszahozta azt. Halála után feltettem magamnak azt a kérdést, hogy én okoztam a halálát?”, írta Jen.

A Facebook bejegyzést már 75.000-en osztották meg, mikor felkerült az internetre.

– Figyeljetek erre, ha energikus, mozgékony kutyátok van. Azt már tudjuk, hogy a csokoládé, a mazsola, a szőlő mind veszélyes a kutya számára, de ami velünk történt szörnyű. Ne legyetek ennek a veszélynek kitéve, évente 200 000 kutya hal meg emiatt. -írta Jen a bejegyzésében.

Jen azt kívánja, bárcsak figyelmeztette volna őt valaki. Most rajtunk a sor, ha megosztjuk Jen történetét, fel tudjuk hívni a többi kutyás gazdi történetét is erre a veszélyre.

 

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás