Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Drámai bejelentés: Meghalt Aqua, a híres magyar mentőkutya – így hunyta le örökre szemeit a hős kutya

/
/
/

Meghalt Aqua, a 14 éves mentőkutya.

“Tegnap este eljött a nap amitől régóta féltem. Közös életünk több, mint 13 éve kezdődött és visszagondolva tökéletes volt minden.” – írja Balázs László, vizimentő.

“Éltünk, szerettük egymást, örültünk és szomorkodtunk közösen, de soha semmi nem tudott szétszakítani minket. Most még kavarognak bennem a gondolatok és egyszer biztos el tudom majd mesélni, hogy mi mindenen mentünk mi keresztül, de ez még korai lenne. Azt az egyet viszont biztosan tudom, hogy szerencsések vagyunk és köszönöm mindenkinek, aki segített abban, hogy közös életünk során minden pillanatban együtt lehettünk. Így volt ez tegnap este is, amikor eljött a pillanat. Elfáradt és el kellett engednem őt, hiszen oly sok barátja várta már őt. A teste már nem volt méltó hozzá és megígértem neki, hogy nem fogom engedni, hogy szenvedjen. Együtt voltunk és a karomban aludt el.”

 

Hozzászólások
Megosztás