Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Megmérgezték Schoberték kutyáját

/
/
/

Szörnyű tragédiára ért haza a Schobert család a mexikói Alakreform táborból. A család kutyáját, amely Norbi (46) édesanyjánál, Judit asszonynál lakott, orvul megmérgezték. Az állat óriási kínok között távozott az élők sorából.

– Az a kutya, Körmendi úr volt édesanyám és az egész család szeme fénye! Ezzel az emberi gonoszsággal nem tudok mit kezdeni. Szegény állat kínok között ment el, vért hányt, vért pisilt, miután megmérgezték! Az orvos szerint fagyálló mérget fecskendezhettek abba az ételbe, amit megevett. Számomra érthetetlen, hogy lehet valaki ennyire kegyetlen! Tudjuk, kinek állhatott érdekében eltenni őt láb alól, de sajnos nincs bizonyítékunk, hogy az esetet a bíróság elé vigyük – nyilatkozta a Blikknek Norbi.

Három éve aranyozza be Judit asszony mindennapjait a dús szemöldöke miatt Körmendi János után elnevezett keverék kutyus. Származásáról mindössze annyi bizonyos, hogy hosszú szőrű foxi is volt benne. Norbi édesanyja nem is merte elmondani fiának a történteket, amíg nem ért vissza mexikói útjáról. A fitneszmogult így is nagyon megrázta az állat eset.

Körmendi úr (képünk illusztráció) egy keverék kutyus volt erős foxijegyekkel. Évek óta Judit asszonnyal élt

 

Borzasztóan megviselt, én nagy állatbarát vagyok, egy tyúkot sem tudok levágni. Egy csomószor hívnak vadászni, de sosem megyek. Aggódom az édesanyámért most, nehogy összetörjön lelkileg! Milyen ember az, aki elveszi egy idős embertől a társát? Arra nem gondolt, hogy azt a virslit adott esetben, amit a kutyának adott, akár egy kisgyerek is megehette volna véletlenül? Ilyenkor szégyellem magam azért, hogy ember vagyok. Számomra nincs különbség aközött, hogy egy állatot vagy egy embert öl meg valaki. Ez így is, úgy is gyilkosság! – fakadt ki lapunknak Norbi, aki ugyan tudja, ki a tettes, bizonyíték híján nem tudja megtorolni a kutya elvesztését.

A fitneszguru elmondta, akire gyanakszanak, korábban sokat panaszkodott azért, mert ugat a kutya. – Kérdem én, minek él valaki a zöldövezetben, ha nem bírja a kutyák ugatását? – tette fel a kérdést Schobert. – A nagylányom tudja egyedül, mi történt, a kisebbeknek még nem mondtuk el a szomorú igazságot.

Három évet is kaphat egy állatkínzó, ha elkapják

Ha bebizonyosodik, hogy egy állatot megmérgeznek, akkor állatkínzásért letöltendő börtönbüntetést kaphat a tettes. „Alapesetben két évig terjedő szabadságvesztés a büntetés, ha viszont bebizonyosodik, hogy különös szenvedést okozott az elkövető az állatnak, akkor három év börtönbüntetést kap az elkövető” – mondta el lapunknak dr. Kamarás Péter ügyvéd. Körmendi úr megölése azonban büntetlenül marad.

blikk.hu

Hozzászólások
Megosztás