Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Elszabadult egy kutya Budán, megölt egy másikat – és evett belőle

/
/
/

Állatvédők fogták be a megvadult kutyát, gazdáját még keresik.

A XII. kerületben két kistestű kutyát sétáltatott gazdája, amikor megtámadta őket egy bull keverék. A  kutyák gazdája nem tudott tenni semmit, a 14 éves Picassót, a szálkásszőrű tacsit megölte az őrjöngő keverék majd a megölt kutyát elkezdte felfalni. A másik kistestű kutya súlyos sérüléseket szenvedett.

Az Állatmentő Liga nevű állatvédő szervezet tagjait a rendőrök riasztották – írta a Propeller.hu. A támadó kutyát az állatvédők befogták és elvitték.

A kutya gazdáját azonban nem találták lakásán a rendőrök, elment otthonról, mikor megtudta, hogy keresik.

A tragikus esethez riasztott Állatmentő Liga a poszthoz azt írta: a kutyát visszakaphatja a gazdája, akit a támadás után elnyelt a föld.

A KUTYÁT A GAZDÁJA VISSZA FOGJA kapni…… Sajnos. Mivel maximum rongálásban lehetne eljárni, a tulajdonos nem nyilatkozott a Tacsi értékéről 🙁 Mi pedig nem ismerjük a támadó kutya gazdáját, bár a XII. kerületi jegyzőnek cím szerint megpróbáljuk megküldeni, hátha a minimális szájkosarat előírja.

 

Hozzászólások
Megosztás