Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Megrágta a cipőket,ezért büntetésből cipőfűzővel összekötötte a száját, majd ezt posztolta is a facebookra

/
/
/

Az ember mindig azt hinné,az ilyen történetek manapság már nagyon ritkák,mert az emberek felfogják a tettük súlyát,aztán újra elő kerül egy ilyen történet ami Sarah Boothbyról szól,aki egy Illinoisban élő nő.

A történet úgy kezdődött,hogy adott egy kutya aki mit ad isten ezt azt megrágcsál.Ezzel minden kutyatulajdonos tisztában van és át is élte.Ki kevésbé hosszabb ideig,valaki hosszabb..és van akinél nem sikerült kinőnie a kutyának a rágcsálást,ami egyébként természetes dolog a kutyáknál.De valószínűsíthető,hogy az adott gazdi nem is nagyon fektetett sok energiát az erről való leszoktatásról.

Majd ezután eljött a végzetes nap amikor megtörtént a végzetes tragédia.A kutya (nem először) megrágta a nő egyik cipőjét.

Ezután a gazdi,úgy gondolta ideje jól megbüntetni a kutyát azzal,hogy mikor újra megrág egy cipőt,akkor a kutya száját egy cipőfűzővel összeköti.Hátha ebből tanul a kutya…gondolta ezt ő.

Ám még ez nem volt elég,erről csinált egy képet amit kirakott a facebookra ezzel a szöveggel:

“Amikor rágni fogod anyu cipőjét,cipőfűzővel leszel összekötve”

Természetesen a felháborodás nem maradt el.Azonnal több bejelentést kapott a helyi rendőrség,aki azonnal vizsgálatot indított és helyszíni szemlét tartottak a nőnél.Mint kiderül a kutya nagyon jól táplált,oltásai és a papírja mind rendben volt.

Valamint azt nyilatkozta a kutya szája csak 45 másodpercig volt összekötve.

Így a kutya vele maradhatott,viszont komoly pénzbűntetésre számíthat,valamint már soha nem felejti el,hogy egy társsal semmiféleképpen nem viselkedhet így.

 

Hozzászólások
Megosztás