Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Milliók látták a kutyát gazdájával a parkban – szívszorító történet rejtőzik a kép mögött

/
/
/

Tavaly májusban Doug Delony, televíziós műsorkészítő valami furcsa dologra figyelt fel a Discovery Green Parkban, az amerikai Houston városában.

Gyorsan elővette a mobil telefonját, hogy filmre vegye a történteket és ekkor még nem tudta, hogy ez a történet milliók szívét lágyítja meg, írta a khou.com.

Fényképet is készített, amin egy férfi látható ahogy éppen a kutyája előtt térdel a füvön. Egy babakocsi is van mellette, de az üres. Ez azért van, mert a kutyát vitte ki a férfi babakocsiban és nem egy gyereket, írta Doug  Facebookon:

“Gyakran járok a Discovery Green parkba délutánonként is mindig látom ezt a férfit a babakocsival, de soha nem látok benne gyereket. A gyönyörű, mozgássérült kutyáját viszi ki a parkba, kiveszi őt onnan és leteszi őt a fűbe, amit a kutya nagyon élvez. Aztán még vizet is ad neki egy kis pohárból.”

A történet nagyon gyorsan terjedt, sokan voltak kíváncsiak a szereplőkre.

Doug megtudta, hogy a kutyát Maximillian-nak, röviden Max-nak hívták, 16 éves volt. Két gazdájával, Edie-vel és Troy-jal élt. Minden nap kivitték őt a parkba levegőzni.

-El sem tudom képzelni, hogy hátat fordítsak egy kutyának csak azért, mert öreg, mondta Eddie. Nagy szükségük van a gondoskodásunkra és szeretetünkre akkor is, mikor már idősek.”

Sajnos Max 2017 júniusában elhunyt, de utolsó percig szeretettel kényeztették őt.

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás