Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Mit tett Gubival a hajléktalan? Eltűnt kutyust keresnek Budapesten

/
/
/

Budapest – Petíció készült, hogy betiltsák a kutyákkal való koldulást, a budapesti Gubi kutya története ugyanis teljesen kiverte a biztosítékot. A Keletinél kolduló hajléktalan állítja, hogy elaltatta a kutyusát, ám erre biztosan nem volt fedezet és az említett állatorvos nem is látta a kutyát.

Ildikó Révai fényképe.

– A nevem Gubi volt… Én voltam az a kutya, akit a Keleti pályaudvarnál oly sokan láthattatok. Akinek vagy mikulás sapka, vagy baseball sapka volt a fején. Aki kint ült esőben, hóban, napsütésben és mínusz 20 fokban. Én voltam az a kutya, aki miatt a gazdimnak annyian segítettetek. Akinek hoztatok enni, de aki a sok finom falatot soha nem kapta meg, mert a gazdi eladta – így búcsúznak Facebookon Gubitól, aki egy budapesti hajléktalan ebe volt, és vélhetően elpusztult. A kolduló állítja, hogy kutyusát elaltatta, ám az említett állatorvos semmit nem tud a kutyáról.

Így Révai Ildikó, akiről már korábban írtunk, keresésbe kezdett, illetve hangot adott felháborodásának, a kutyákkal való koldulás ellen pedig petíciót készített. A budapesti hajléktalan mellől eltűnt kutyus is rendes, törődő gazdikat érdemelt volna, akkor talán még most is élne.

blikk.hu

Hozzászólások
Megosztás