Működő nyomkövető kutyáknak, 10 ezer alatt

/
/
/

Mindegy, hogy szökős kutya, kerékpár, vagy kézitáska, egy új kütyü segítségével minden számunkra fontos dolgot nyomon követhetünk.

 Egyre-másra jelennek meg a piacon a különféle nyomkövető eszközök, amikkel végre nem kell pánikban keresgélni a pénztárcákat, kulcscsomókat és mindenféle értékeinket.

A legújabb találmány, a , egy pénzérme méretű kis jeladó, aminek helyzetét GPS koordináták alapján képes meghatározni a hozzá tartozó okostelefon alkalmazás.

Használata egyszerű: akasszuk, vagy ragasszuk az elemes bilétát valamire, töltsük le az appot, hangoljuk össze a kettőt és már működik is.

TrackR nyomkövető biléta (Fotó: TrackR UK)TrackR nyomkövető biléta (Fotó: TrackR UK)

Az alkalmazás bármikor meg tudja mondani, hogy honnan jelentkezett be utoljára a TrackR, és kérésre a pillanatnyi helyzetét is meg tudja határozni.

What is trackr image

Feltalálói szerint nemcsak tárgyainkat követhetjük, de kiránduló macskákat és önsétáltatós kutyákat is megtalálhatunk vele.

Az elemek akár egy-másfél évig is bírják, de mivel olcsók és a csere is könnyű, érdemes hamarabb váltogatni.

Vízálló tok is kapható hozzá, amit főként a kutyás felhasználók értékelnek.

A kütyü a cég honlapjáról rendelhető meg, ára is baráti: átszámítva nagyjából 8 ezer forint. (https://www.thetrackr.com/)

hirado.hu

1 Hozzászólások

  1. NNNAa akkor vegyük át! Ez a cucc bluetooth alapú! Tehát a biléta a telefonon található applikációval kommunikál max 4-5 méter távban. Akkor jó ha Amerikában vagy ahol mindenkinek van a telefonján ilyen app. A telefonok között az app jelzi hol volt utoljára a kutya! Tehát nem GPS alapú! mivelhogy a biléta nem sugároz jeleket!!!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.