Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Nagyszerű trükk, ami segít abban, hogy megtaláljuk elveszett kutyánkat!

/
/
/

Egy nap hazafelé tartottam, az utam egy kis parkon keresztül vezetett. Hirtelen megláttam egy padon ülő fiatal lányt, aki hangosan sírt. Meg is kérdeztem tőle, hogy mi a baj. Azt felelte, hogy elvesztette a barátját. Megijedtem, mert úgy gondoltam, hogy a szerelméről beszél, aki meghalt, de gyorsan hozzátette, hogy a kutyájáról van szó.

“Nem hiszem, hogy előkerül, és azt sem tudom, hol keressem!” – mondta.

Azt tanácsoltam, hogy nyugodjon meg, mert a pánikolás semmit sem ér. Ezután pedig hirtelen bevillant egy írás, amit az interneten olvastam. Arról szólt a cikk, hogy az amerikai vadászok miként találnak rá kutyájukra, amelyek vadászás közben tűnnek el az erdőben.

Mit kell tenni?

1.) Keressünk egy ruhadarabot, amelyet legkevesebb egy napon keresztül magunkhon hordtunk. Ezáltal a kutya könnyebben felismeri gazdája szagát.

2.) Oda, ahol nyoma veszett a kutyának, vigyünk és tegyünk le egy régi játékot, amivel játszani szokott. És egy darab lapra írjuk oda, hogy nem mozdítsa el senki a tárgyat, mert az elveszett kutyánkat keressük.

3.) Szintén arra a helyre vigyünk ki egy tálkába vizet, mert lehet szomjas lesz a jószág. Ételt azért ne tegyünk oda, mert más állatok, kóbor kutyák vetődhetnek a környékre.

4.) Menjünk vissza a helyszínre, másnap, harmadnap is. Lehet szerencsénk lesz, és kedvencünk ott fog várni ránk.

5.) Majdnem elfelejtettem: a lány, akivel találkoztam, megfogadta a tanácsaimat, és pár óra múlva ott várta őt a négylábúja a helyszínen. Azt az örömöt leírni nem is lehet.

 

filantropikum.com

 

Hozzászólások
Megosztás