Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Esőben nem akart kutyát sétáltatni,ezért inkább megölte!

/
/
/

A csivava gazdái azon kaptak össze, hogy ki vigye le az esős reggelen a kutyát sétálni.

A Queensben élő pár heves vitába keveredett egymással, mert képtelenek voltak eldönteni, melyikük vigye le a 3 éves csivavájukat sétálni. A bonyodalmat az okozta, hogy ezen a vasárnap reggelen esett az eső, és egyiküknek sem volt kedve elázni a Hony nevű kutyus kedvéért.

Karem Belacazar a kezében tartotta az állatot, amikor párja egy gyors mozdulattal kitépte onnan és a földhöz vágta. Carlos Hernandez olyan erősen ledobta Honey-t, hogy a kutya képtelen volt lábra állni. A földön fekvő csivava füléből lassan szívárogni kezdett a vér, kétségbeesett gazdája óvatosan felemelte és bevitte a hálószobába lefektetni, de Honey már nem bírta sokáig, nem sokkal később elpusztult.

kepkivagas

Eközben a férfi elmenekült a lakásból, de még aznap elkapták és állatkínzás vádjával őrizetbe vették, számolt be a New York Post. A kutya gazdája, Karem az Instagramján gyászolja kedvenc állatát.

Borsonline.hu

Hozzászólások
Megosztás