Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Nem hagyta cserben társát a kóbor kutya

/
/
/
Újabb megható példa, hogy a kutyák közötti kötelék elszakíthatatlan!
 Elképesztő látni, milyen szoros barátság tud kialakulni két kutya között. És ha már kialakult, onnantól kezdve az ebek halálosan komolyan is veszik a barátság fogalmát: kitartanak egymás mellett jóban-rosszban.

Húsvét táján az állatmentőket egy siralmas állapotú kóbor kutyához hívták: a szerencsétlen eb ételt már hetek óta nem láthatott, annyira lesoványodott. Az állatmentők egyből enni és inni adtak neki, és mikor egy kis erőre kapott, a kutya olyan mozdulatot tett, mint aki azt mondja: „Kövessetek!” Egy kicsit odébb így bukkantak pajtására, aki hasonlóan beteg és alultáplált volt. Az állatmentők mindkét kutyát menhelyre vitték, itt azonban elválasztották őket egymástól.

De nem kellett sokáig várniuk a viszontlátásra: a menhely dolgozóinak kitartó munkájának hála ugyanis egy család fogadta őket örökbe! A kezdetben „Névtelen1” és „Névtelen2” névre keresztelt kutyákat most Grace Kellynek és Hope-nak hívják, és végre mindketten egészségesek és boldogok.

Hozzászólások
Megosztás