Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A népligetnél kikötve találták meg az eltűnt kutyát.

/
/
/

Még szerdán történt, hogy egy 15 év körüli fiú rúgott le az 1-es villamosról egy gazdája mellett álló kutyát a népligeti megállóban szerda éjszaka.

A jármű az eset után továbbment.

A lány ezek után belerúgott a fiúba, aki szintén leesett a villamosról. A jármű ezek után továbbment, a lány azóta keresi a 4 éves belga juhászkutyáját.

A kutyámon póráz, nyakörv, hám és szájkosár is volt, békésen állt mellettem az ajtónál. Két megállóval a Népliget előtt szállt fel négy, szerintem 15 és 17 év közötti fiú. Egyikük szó nélkül mellém lépett a népligeti megállóhoz érve, majd amikor kinyílt az ajtó, belerúgott a kutyámba, aki kiesett a villamosból. Ekkor az első reakcióm az volt, hogy belerúgtam a rugdosóba, aki szintén kiesett az ajtón. A villamos ekkor elindult, a rugdosó fiú befutott a parkba, én pedig fennmaradtam a másik hárommal. Kérdőre vontam őket, de csak vigyorogtak. Senki sem segített, egyik utas sem szólt semmit, csak a telefonjukkal babráltak vagy kibámultak az ablakon. Amikor visszamentem a kutyáért a Népligethez, már nem volt ott.

 

RTL HÍRADÓ:

 

rtl.hu

 

TÉNYEK:

 

tenyek.hu

Azt írt a lány, hogy akinél a kutya van, csak kösse ki valahová és hívja fel őt, indul az állatért, nem lesz következménye a dolognak.

Később egy újabb posztban hajnal 4 előtt nem sokkal kiírta, jött egy hívás privát számon, előkerült a kutya, vele van. Végre kipihenik magukat, tette hozzá.

Előzmény:

Egy 15 év körüli fiú rúgott le az 1-es villamosról egy gazdája mellett álló kutyát a népligeti megállóban tegnap éjszaka Budapesten. Az állat gazdája, egy fiatal, kutyakiképzőként is dolgozó lány ezután belerúgott az elkövetőbe, aki szintén leesett a villamosról. A jármű azonban továbbment, így a gazdája nem tudott leszállni a kutyájához. A lány kétségbeesett Facebook-posztban kérte a támadót vagy a kutya megtalálóját, hogy akár pénz ellenében is Egy 15 év körüli fiú rúgott le az 1-es villamosról egy gazdája mellett álló kutyát a népligeti megállóban tegnap éjszaka Budapesten. Az állat gazdája, egy fiatal, kutyakiképzőként is dolgozó lány ezután belerúgott az elkövetőbe, aki szintén leesett a villamosról. A jármű azonban továbbment, így a gazdája nem tudott leszállni a kutyájához. A lány kétségbeesett Facebook-posztban kérte a támadót vagy a kutya megtalálóját, hogy akár pénz ellenében is szolgáltassa vissza az ebet. Telefonon értük el a 4 éves belga juhászkutya gazdáját:
 

„A kutyámon póráz, nyakörv, hám és szájkosár is volt, békésen állt mellettem az ajtónál. Két megállóval a Népliget előtt szállt fel négy, szerintem 15 és 17 év közötti fiú. Egyikük szó nélkül mellém lépett a népligeti megállóhoz érve, majd amikor kinyílt az ajtó, belerúgott a kutyámba, aki kiesett a villamosból. Ekkor az első reakcióm az volt, hogy belerúgtam a rugdosóba, aki szintén kiesett az ajtón. A villamos ekkor elindult, a rugdosó fiú befutott a parkba, én pedig fennmaradtam a másik hárommal. Kérdőre vontam őket, de csak vigyorogtak. Senki sem segített, egyik utas sem szólt semmit, csak a telefonjukkal babráltak vagy kibámultak az ablakon. Amikor visszamentem a kutyáért a Népligethez, már nem volt ott” – mesélte az állat gazdája, aki azt sem zárta ki, hogy a kutyát el akarták rabolni, hogy eladják. A lány folytatja a keresést, de egyelőre nem tett rendőrségi feljelentést. A kutatásban önkéntes állatvédők is segítenek neki, a Népliget mellett a környékbeli utcákat is átnézték. A kutya idegenekkel nem barátságos, Zoi névre hallgat. Ha látja, hívja a gazdáját a 06-20-299-4282 telefonszámon.

mno.hu

24.hu

Hozzászólások
Megosztás