Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Nézd meg, hogy vette rá ez a férfi a kutyáját, hogy bevegye a gyógyszert!

/
/
/

A négylábúak általában utálnak gyógyszert szedni, és sokszor nagyon nehéz meggyőzni őket, hogy bármennyire is fura az íze, meg kell enni. Próbálkozhatunk bármilyen csellel, keverhetjük az ételükbe, a dolog egyáltalán nem biztos, hogy összejön.

Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan vernek át egy tacskót. Az aranyos négylábú a sarokban falatozik, és esze ágában sincs bevenni a kötelező, és nagyon fontos gyógyszert.

Ekkor a gazdája egy nagyon jó cselhez folyamodik. Úgy tesz, mintha ő ropogtatná el a gyógyszert, mint valami finom falatot, és az érdeklődéssel közelítő kutya felé tiltó vezényszavakat irányít. Ettől persze még nagyobb lesz a tacskó érdeklődése, kíváncsi lesz, hogy mi az, amit ő nem ehet.

A gazdi pont a legizgatottabb pillanatban, “véletlenül” leejti a gyógyszert, a kutya odafut és ráharap. A tiltástól, vérszemet kap, és egy gyors mozdulattal huncutul lenyeli a “tiltott gyümölcsöt”.

Hozzászólások
Megosztás