Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Ők a világ legcsúnyább kutyái

/
/
/

Ha tö­ké­le­tes társra vágysz, le­gyen ku­tyád! Cso­dás érzés, hogy min­dig vár rád va­laki ott­hon, és ki­csat­tanó öröm­mel fogad. De mi tör­té­nik akkor, ha tiéd a világ leg­ron­dább ku­tyája? Semmi. Imá­dod, és mo­so­lyogsz az el­ször­nyedő te­kin­te­te­ken a park­ban!

Ezekre a kis kedvencekre talán senki nem mondja, hogy szépek, de némelyiket joggal nevezhetjük cukinak. Viszont a legtöbbel biztosan nem szeretnénk találkozni egy sötét sikátorban éjszaka, de lehet, hogy nappal sem. Szerencsére a gazdik imádják őket!

1. Sam olyan, mintha a legdurvább rémálomból lépett volna elő. Kaliforniában kétszer is megnyerte a Világ legrondább kutyája címet. A látszat ellenére bújós, kedves kutya volt. Sajnos 2005-ben rákban elpusztult, gazdája nagy bánatára.

2. Munchkin is rengeteg díjjal büszkélkedhet csúnya kategóriában. Megállapíthatatlan fajtájú, rejtély, hogyan jött létre ez a csodás kombináció. Mindenesetre hatalmas jelenség, amikor belép a szobába, minden szem rá szegeződik. A varázslatos látvány mellé társul, rövid orra miatt némi röfögés is. Imádnivaló!

3. Ugnak olyan arca van, amit csak egy anya képes szeretni. Szerencsére egy család beleszerettet a menhelyen és boldog otthonra lelt.

4. Miss Ellie 17 éves korában nyerte el a rangos díjat, és ekkor került be a média őrült világába.

5. Elwooddal is viccet űzött a sors, kínai meztelen kutya és csivava keverék. Nem vagyok benne biztos, hogy éjfél után meg merném etetni.

6. Hubble Nagy-Britanniában, egy menhelyen élt, amikor megnyert egy ronda kutyáknak meghirdetett versenyt. Azóta már egy szertő család tagja.

7. Rascal egy igaz nyertes család leszármazottja. Szülei, nagyapja és dédapja is elnyerték a Világ legrondább kutyája címet.
8. Pabst azon kevés ebek közé tartozik, akik képesek voltak legyőzni a sok meztelen, bóbitás, ronda kutyákat a versenyben. a boxer keveréket egy olcsó sörről nevezték el, mert olyan pofája, mintha savanyú sört ivott volna.

9. Abby hercegnő egy csivava, akinek rendellenesen fejlődött a gerince, ezért ilyen a tartása. Emellett folyamatosan hunyorít is.

 

Hozzászólások
Megosztás