Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Öngyilkos lett a férfi, miután kutyáját elaltatták a hatóságok

/
/
/

Nyolc napot kapott a 27 éves dániai férfi, Dan arra, hogy bizonyítsa, hogy kutyája nem pitbull – ez a fajta ugyanis tiltottnak számít Dániában, és a hatóságokat az sem érdekli, ha éppenséggel egy aranyos, soha senkit sem bántó ebről van szó, egy törvény miatt önmagában az elegendő ok az állat elaltatására, hogy pitbull (összesen 13 tiltott fajta van, pl. pitbull terrier, amerikai pitbull, délorosz juhászkutya, stb.).

A Zanto nevű kutya sem bántott senkit sem, agresszív sem volt, a rendőrök mégis elvették Dantől, aki, miután nem tudta bizonyítani, hogy nem pitbull a kutyája elkeseredettségében véget vetett az életének Zanto elaltatása miatt. Évek óta hiába bizonygatják az állatvédők, hogy a dániai törvény nem csökkentette érdemben a kutyatámadások számát, a hatóságokat ez nem érdekli. 😰

 

Hozzászólások
Megosztás