Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Örökbe fogadta a rendőr az árvízben talált kutyát

/
/
/
A kutyát gazdái a tornáchoz láncolva hagyták sorsára, mielőtt a texasi várost elárasztotta a víz. Szerencsére megmentették, mielőtt ellepte volna az ár.

A Texast elöntő árvíz elől menekült, aki csak tudott. Ez a kutya viszont képtelen volt: kegyetlen gazdái ugyanis a házuk tornácához láncolva hagyták sorsára. A 2 éves border collie keveréknek azonban szerencséje volt: egy rendőr és csapata észrevette és kiszabadított a kutyust, mielőtt elmerült volna a térdig érő vízben.

Az Archer névre keresztelt kutyát Troy Nehls seriff és csapata pillantotta meg a távolból. Azonnal a segítségére siettek. Miután sikerült kiszabadítani, csónakjukon egy houstoni menhelyre vitték, ahol megfelelő ellátásban részesült. Ám a történet itt még nem ér véget: a rendőr annyira megsajnálta a kutyust, hogy úgy döntött, befogadja.

„Örömmel jelentem be, hogy az egyetlen víz amiben ez a kutya ezentúl úszkálni fog, az a hátsó kertemben lévő medence lesz!” – ezekkel a szavakkal posztolta a jó hírt a Facebookra a rendőr, aki azt is megfogadta, hogy amint apadt az ár, megkeresi a kutya kegyetlen gazdáit, és feljelentést tesz ellenük.

Hozzászólások
Megosztás