Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A pitbull 3 éve meg van kötözve – nézd mit tesz mikor végre szabadon engedik

/
/
/

Három hosszú éven keresztül volt megkötve Milo és Princess, akik gazdájukkal Texaban éltek. Nem volt valami vidám az életük és valószínűleg el is felejtették, milyen egy igazi kutyaélet, írta a The Dodo.

Judy Obregon, a The Abondoned Ones nevű állatmentő egyesület alapítója hallott a két kutyáról és intézkedni kezdett. Ki szerette volna szabadítani a kutyákat. Kiderült, hogy épp időben intézkedtek.

A Harvey hurrikán Texas államban óriási pusztítást vitt véghez. Judy és az állatmentő egyesület önkéntesei pontosan tudták, hogy ha nem intézkednek időben, a kutyák talán nem élik túl a vihart.

A két kutya gazdája először nem nagyon engedte, hogy elvigyék az állatokat. De végül is sikerült meggyőzni őket arról, hogy a kutyáknak jobb helyük lesz a menhelyen.

Három hosszú év után Milo-t és Princess-t végre megszabadították láncaiktól.

A kutyák sűrű farkcsóválással köszönték meg megmentőiknek, amit tettek értük. Az önkéntesek mindkét kutyát elvitték az állatorvoshoz, ahol oltást is kaptak.

A kutyusokról az önkéntesek gondoskodnak most és mindkettőjüknek szerető családot fognak keresni. Olyan helyre fognak kerülni, ahol a kutyák iránti szeretet mindenképpen megvan és ahol tisztelettel fognak velük bánni.

Egyetlen állatot sem lehet láncon tartani  figyelem és szeretet nélkül – kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel.

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás