Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Egy floridai család pulóvert akart adni Scarface-re, a pitbull-keverékre. Rossz ötlet volt.

/
/
/

A floridai Tampában egy család három tagja is kórházba került, miután pulóvert akartak adni a család Scarface nevű pitbull-keverék kutyájára. Az nem tiszta, miért érezték, úgy, hogy pulóver kell az állatnak, hiszen az időjárás-jelentés szerint Tampában az utóbbi napokban 25-30 fok körül alakult a hőmérséklet,

Az biztos, hogy a kutya nem érezte úgy, hogy pulóverre van szüksége, ugyanis először a ruhár ráhúzni próbáló 52 éves nőt támadta meg, majd amikor a nő férje megpróbálta leráncigálni Scarface-t a feleségéről, a kutya a férfit is megtámadta.

 

A 22 éves gyerekük azzal próbálta megállítani a tomboló kutyát, hogy késsel szurkálni kezdte a nyakán és a fején, de az állat ettől csak még idegesebb lett, és a fiút is megtámadta.

Végül a három embernek sikerült a házba menekülnie, miközben a kutya a kertben maradt.

A kiérkező sintérek nyugtatólövedéket lőttek a kutyába, de ő még attól sem terült el, hanem betört a házba, ahol két kisebb gyerek is benn volt. Ezután azonban már senkinek nem lett baja, mert a sintérek erősebb, de nem halálos fegyerekkel végül leterítették a kutyát. (Yahoo/AP)

444.hu

Hozzászólások
Megosztás