Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Megható: reményt adott a fogyatékos kisfiúnak a 3 lábú kutya

/
/
/

A most nyolcéves Owen Howkins egy nagyon ritka – félszáz embert sem érintő – genetikai rendellenességében szenved. A gyerek egészen addig gyűlölte a világot, amíg apja haza nem vitt egy háromlábú kutyát, aki teljesen megváltoztatta az életét. Azóta elválaszthatatlanok és a kapcsolatukról, még könyv is született.

A folyton szomorú kisfiút másfél éve édesapja meglepte egy háromlábú kutyával, amely megváltoztatta a gyerek életét. Mióta az állattal él, van kedve élni, tud mosolyogni, és biztonságban is érzi is magát. “Ő a legjobb barátom az egész világon” – nyilatkozta minap az egyik televíziónak Owen, és azt is elmesélte, mit történt, mikor először találkoztak. “Egyből az ölembe hajtotta a fejét, így lettünk azonnal a legjobb barátok.”

A gyerek már nem fél, amikor el kell hagyni a lakást, bátran beszél idegenekkel, és állítása szerint a kutya teljesen megváltoztatta az életét. Mivel a kisfiú izmai állandóan megfeszülnek, kerekesszékbe kényszerült. Már ez sem zavarja, sőt, nagyon szeret sétálni a kutyával, akit apja egy menhelyről hozott haza. Haatchit élete sem kezdődött túl egyszerű, első gazdája ugyanis kiskorában egy vasúti sínhez kötötte. A vonat az egyik lábán és a farkán átment a szerencsétlen állatnak.

Mire állatorvoshoz került, kiderült, nem tudják megmenteni a végtagot és a farkat is amputálni kellett. Owen édesapja Will, és nevelőanyja Colleen Drummond a Facebookon találkozott először a kutya történetével, és azonnal tudták a fiukat ő tudja majd kimozdítani a szomorúságból.

Mivel a legtöbb ember a kutyát bámulta meg nem a fiút, Owen sokkal könnyebben kezdte el viselni a nehézségeket. Nevelőanyja pedig megírta a kisfiú és a kutya történetét, amely nem csak szerint megható. Haatchit tavaly az év kutyájának választották, amely a videót nézve, nem meglepő.

 

Hozzászólások
Megosztás