Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Részegre itatták a kutyát, kivonultak a rendőrök

/
/
/

A Facebook-ra is kiposztolta azt a videót egy kunhegyesi férfi, amin a sörrel itatott kutya szenvedései láthatóak. Az állat végül az állatvédőkhöz került, a társasághoz pedig a rendőrség is kiment.

A Lelenc Kutyamentő Egyesület szintén Facebookon posztolt az esetről, mint írják:

A 8 hónapos kutya tulajdonosa nem ott lakik, ahol a kutya. A kutya tulajdonosa (Tamás) és kislánya (Hanna) ketten maradtak, s míg lakhatásuk megoldódik, Tamás édesanyja próbált a kutyára vigyázni, ő maga is albérlőként. Más albérlők is laknak ott, két férfi bántotta a kutyát, míg ő nem volt otthon. A rendőrség közbenjárásával a 8 hónapos kutya nálunk nyert elhelyezést. A kutyát bántalmazó – még most is ittas – férfi arra panaszkodott, hogy őt valakik bántották, ezért mentőt hívtunk, elsődleges információink szerint nincs is sérülése. A Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalom 4 tagja velünk kb. egy időben érkezett a helyszínre, őket sajnos a gyengélkedő ittas férfi elsődleges vallomása alapján a rendőrök bevitték a rendőrségre.

Előző posztjukból az is kiderül, bár a kutyus velük van, jelenleg nem gazdikereső, hanem bűnjel.

Buksiba egy kerti zsúr során kényszerítettek alkoholt.

A mentésnél részt vett A Lelenc kutyamentő egyesület,valamint a Szurkolók az állatkínzás ellen több önkéntese. Az egyik alkoholista pasi,aki elvileg az amelyik a videón a kutyával a sört itatja a rendőröknek azt nyilatkozta,hogy az egyik szurkoló eltőrte az egyik bordáját. 4 tanú állította azt, hogy semmi atrocitás nem történt, de végül a szurkólokat vitték kihallgatásra amiből végül tegnap késő éjjel engedték ki őket.

 

 

Hozzászólások
Megosztás