Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Rózsaszínre festette kutyáit, majd magukra hagyta őket az erdőben

/
/
/

Éppen az erdőben sétált egy baráti társaság Oroszországban amikor megláttak két furcsa kutyát az erdőben. A kutyák rózsaszínűre voltak festve, egy óriási erdő kellős közepén teljesen magukra hagyta őket gazdájuk.

Azért festette őket rózsaszínűre gazdájuk, mert így fényképezkedtek velük a turisták és ez jó bevételforrás volt számukra.

Egy csoport önkéntes állatvédőnek sikerült befognia a kutyákat. Ezután a állatokat Moszkvába vitték egy állatorvoshoz.

A kutyákon több helyen sérülés nyomai voltak láthatók, bőrfertőzésük volt és látszott, hogy rosszul bántak velük. Az egyik kutyának egy seb volt a fülén.

A rendőrség nyomozásba kezdett a kutyák ügyében és nemsokára még több rózsaszínre festett kutyát találtak.

Felhívták a lakók és a környékre látogató turisták figyelmét, hogy ne álljanak fényképezőgép elé az ilyen kutyákkal és ne segítsenek a kutya gazdáinak így pénzt keresni. Ezek az emberek ugyanis naponta akár 2300 dollárt is kerestek ezzel.

A lenti filmben még több részletet láthattok a kutyákról. Ez teljesen elfogadhatatlan! Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal!

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás