Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

ROOSEVELT, A SKÓT JUHÁSZ KEREKESSZÉKBEN IS BOLDOG

/
/
/

Az állat csonka lábakkal született, ami akadályozta a mozgásban. Életét gazdája, Stephanie Fox könnyítette meg, amikor az interneten vásárolt neki 900 dollárért kerekesszéket.

Roosevelt, a skótjuhász csonka mellső lábakkal született – írja a Bangor Daily News. Gazdája, Stephanie Fox az interneten vásárolt az állatnak egy speciális kerekesszéket, amit a kutya testéhez tud szíjazni. A szerkezetnek köszönhetően Roosevelt ugyanolyan energikus és boldog lehet, mint egészséges társai, de a kerekeit csak hosszabb sétákhoz használja.

Az évek során hátsó lábaira nagyobb terhelés nehezedett, így azok jóval izmosabbak az átlagnál. Ennek köszönhetően a ház körül képes gond játszadozni, sőt, még a lépcsőn is fel tud ugrálni, úgy, mint egy kenguru. – Az emberek nagy része szerint el kellett volna altatni, mert csak szenved – mondta gazdája, aki viszont látja, mennyire boldog kedvence.

Fox a kutyát a leghíresebb kerekesszékesről, Frankline D. Rooseveltről nevezte el.

Hozzászólások
Megosztás