Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

SOKKOLÓ MÓDON KÍNOZTA HALÁLRA KUTYÁJÁT A TINI

/
/
/

Súlyos büntetésre számíthat az a kamasz, aki saját kutyája ereibe fecskendezett levegőt. A kutya egy hétig szenvedett, mielőtt kimúlt.

Szándékosan ölte meg kutyáját a gyanú szerint az a 12 éves fiú, aki kegyetlen tette miatt súlyos büntetések elé néz. A fiú levegőt fecskendezett az eb ereibe. A rendőrség beszámolója szerint a fiú, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, a szomszédból lopott fecskendőket

az állatkínzáshoz.

A labrador keverék kutya az injekció beadása után rosszul lett, s egy hétig szenvedett, mire elpusztult. A rendőrség szerint a fiú tudta, hogy ha levegőt fecskendez a kutya ereibe, az meg is halhat – ám az egyelőre nem derült ki, mire alapozzák ezt a feltevésüket.

A vizsgálat még folyik, de ha beigazolódik a ganyú, a brutális kamasz lopás és állatkínzás miatt fog a fiatalkorúak bírósága előtt állni – írja a Dreamin’demon.

Hozzászólások
Megosztás