Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Súlyos állatkínzás Alekosznál?!

/
/
/

Erős ideg­zet és még erő­sebb gyo­mor kell ahhoz, hogy vé­gig­ol­vasd ezt a szto­rit. És köz­ben le­he­tő­leg ne gon­dol­kodj azon, hogy amit a kép­er­nyőn látsz és a rög­va­ló­ság közt mek­kora a sza­ka­dék!

Kivételesen nyomorúságos sorsot szánt Alekosz, a görög csődör a kutyájának.

Kínok kínját állja ki szerencsétlen eb évek óta meglévő és KEZELETLEN (!) daganatos betegsége miatt. A kis tacsiszerű kutya gyerekfejnyi tumort cipel a testén, így tengeti mindennapjait, és nézi hűséges szemekkel gazdiját. A hétvégén többen is megdöbbentek, akik látták a szenvedő állatot, ezért állatmentőkhöz fordultak segítségért. Az ő helyszínre érkezésük lavinát indított el.

“A látvány ami fogadott minket lesújtó volt. Pár kilós kutya egy gyerekfejnyi daganatot cipelt teherként. 🙁 Szegény már sok éve így él, és a kórlapból ami 2007-ben illetve 2013-ban készült kiderült, hogy az állatorvos műtétre és ivartalanításra javasolta a kutyát. A bajt még tetőzi, hogy köhög. 🙁 Ez sajnos tüdőáttétet sejtet, de erről megbizonyosodni nem tudtunk, mert állatorvost, vizsgálatot nem enged.”

Alekosz közben papírokat követelt, szerinte ugyanis nem jogszerű ilyen módon számonkérni az ő kutyatartási szokásait.

“Felajánlottuk, hogy állatorvost hívunk a helyszínre.Ez nem volt részéről elfogadható, mert hogy szerinte az állatorvosainkkal szeretnénk megfőzni a kutya húsát. Nem tudom, hogy ez a gondolat, hogy jött össze, és még mindig nem bírom feldolgozni, hogy ezt hangosan is kimondta.Amúgy az egészről hangfelvételt készített bár ehhez senki nem járult hozzá. Magunkra maradtunk, így kértük az Országos Állatvédőrség segítségét….”

Hogy ennek mi lesz a vége, nem tudjuk, de Alekosz ellen hivatalosan is eljárás indul. Csak erős idegzetűek olvassák el a teljes sztorit! A képek sajnos magukért beszélnek…

Hogy ennek mi lesz a vége, nem tudjuk, de Alekosz ellen hivatalosan is eljárás indul. Csak erős idegzetűek olvassák el a teljes sztorit! A képek sajnos magukért beszélnek…

ÉS ez Alekosz előadásában (Ehhez hozzá kell azt is tenni,hogy tegnap is több szá kommentet törölt már a posztról Alekosz.Köztük a sajátjait amiben,minden féle szemét ribancnak és még szebbnek nevezte az állatvédőkat,le drogosozta őket,csalónak nevezte,kikérte hogy milyen autóval érkeztek oda stb stb..ezek a kommentek azóta mind eltűntek:

Alekosz így reagált a neki nem tetsző kommentekre:

Boószné Bolobás Erika fényképe.

 

Alekosz legújabb reakciója a történtekre:

A legújabb fejlemény (04.13) Alekosz mindenkit beperel😆:

ripost.hu

Hozzászólások
Megosztás