Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Súlyos kutyatámadás Debrecenben – Fotókkal

/
/
/

Három kutya követett kitartóan és harapdált össze egy férfit, aki sétálni indult. A tulajdonos ellen eljárás indult.
Bejelentés érkezett a rendőrségre szombaton, a telefonáló azt mondta, hogy Debrecenben, a Hosszúpályi úton egy férfit látott, rövid ujjú, véres pólóban, akit kutyák kísértek. Egyenruhás ment a helyszínre, de nem találta meg az illetőt és az ebeket sem látta. Ám nem sokkal később a mentőktől is befutott egy jelzés, miszerint egy embert kórházba vittek, akit kutyák haraptak össze.

debreceni kutyatámadás 2

debreceni kutyatámadás 3

Kiderült, a férfi sétálni indult a Kondoros csatorna felé, amikor a Hosszúpályi útnál, egy tanya felől odaszaladt hozzá három kutya, amelyek rátámadtak. Többször megharapták, ezért átgázolt a csatornán, hogy elmeneküljön, de az ebek oda is követték. Egy fadarabbal védte magát, közben próbált biztonságos helyre jutni, de a kutyák végig a sarkában voltak. Végül megállt az út közepén, hogy segítséget kérjen az autósoktól, de az ebek még oda is követték. Egy sofőr felvette őt és azonnal orvoshoz vitte.

A 39 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett.

A járőrök azonosították és elfogták a kutyák gazdáját. Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd elengedték. A továbbiakban ugyanis szabadlábon védekezhet.

24.hu

Hozzászólások
Megosztás