Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Tacskóbénulás gyógyítása – természetes megoldás hatékonyan

/
/
/

Ijesztő látvány, amikor egy kendőt a kutya alá téve, hátsófelét húzó, fiatal és élénk szemű tacskót, vagy amolyan „tacskóforma” kutyákat látunk sétálni az utcán. A diagnózis: tacskóbénulás. A műtét költséges, az ára akár százezres tétel is lehet. Veszélyes, sok mellékhatással és a végeredmény kétséges. A tacskóbénulás kezelése nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Ráadásul létezik szelíd gyógymód rá: az új generációs aranygolyó beültetés – kiváló eredményekkel.

A hosszú hátú, rövid lábú kutyák jellemző betegsége az úgynevezett „tacskóbénulás” – ami természetesen nem csak tacskókra jellemző, hanem minden ilyen alkatú kutyára, még akkor is, ha nem fajtatiszta.

Ijesztő a gazdinak!

Ez a gerincsérv egy formája, a gerincvelőt érinti. Lehet, hogy valami külső sérülés okozza, de az is lehet, hogy a fajta hiányossága miatt éri utol kedvencünket. Gazdiként nagyon ijesztő azzal találkozni, hogy kedvencünk járása ingatag, a hátsó lába nyetlik, hátracsúszik, akár egészen fókaszerűen lebénul. Az első jel, hogy a kutya járása bizonytalan lesz, nehezére esik a mozgás. Van úgy, hogy egyik napról a másikra lebénul, de az is gyakori, hogy lassan jelentkeznek a tünetek!

STOP – Ahogy észlelik a problémát, AZONNAL kérjenek időpontot, mert az idő itt komoly tényező. Az a tapasztalat – általánosságban persze – hogy ha a kutya 3 napja szenved, akkor 3 nap a gyógyulás is, de ha hónapok óta halogattuk a kezelést, akkor hónapokba fog kerülni a felépülés is, ezért az azonnali időpontkérés itt tényleg nem vicc.

A gyengéd gyógymód tacskóbénulásra – aranygolyó beültetés

Az aranygolyó beültetéses eljárás egy kipróbált, tartós eredményeket hozó módszer, a világ számos országában használják. Magyarországon a Goldenvet rendelőben honosítottuk meg az eljárást, és most egy diagnosztikában tovább fejlesztett, biztonságosabb, új generációs szisztémát ajánlunk a gazdiknak. Az aranygolyó beültetés egy különleges tartós akupunktúra. Előzetesen elektro-akupunktúrás kezelést kap a kutya, ha arra jól reagál, akkor a megfelelő vizsgálatok után sor is kerülhet az aranygolyó beültetésre.

Kiegészítő kezelés gyógynövénnyel és fizikoterápiával

Az kezelést fizikoterápiával és célzott gyógynövény terápiás kezeléssel egészítjük ki, amit szakállatorvos állít össze az állat súlya és a probléma alapján – enyhébb esetekben, induló bajnál akár a beavatkozás helyett ez is elegendő lehet!
A tacskóbénulás esetén tehát van megnyugtató gyógymód, amiben nincsenek szteroidok, nincs fájdalom, van gyógyulás és egészséges élet. Mire az aranygolyó beültetés helyén kinő a szőr, a kutya már újra vidáman, szabadon mozoghat.
Időpont foglalás: + 36307005030 www.goldenvet.hu

 

Még több hasznos tanács itt: https://www.facebook.com/erdiallatorvos/

 

 

 

Hozzászólások
Megosztás