Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Te tudtad, hogy ez mennyire veszélyes a kutyákra?

/
/
/

Sok gazdinak fogalma nincs arról, hogy a kutyája egészsége súlyosan veszélyeztetett – pedig az időzített bomba ott ketyeg! A tiéd biztonságban van? Teszteld!

Rengetegen fogadnak be úgy kutyát, hogy a mozgásszervi problémákkal nincsenek igazán tisztában. Ha vásárolnak kutyát, akkor ugyan igyekeznek olyan kennelt találni, ahol nem fordult még elő diszplázia, vagy ahol szűrték erre a kutyusokat, de még ők sincsenek igazán biztonságban. Ugyanis a mozgásrendszeri bajokra való hajlam lehet, hogy épp a mi kedvencünknél erősödik fel.

RÉMHÍR: Diszplázia
A diszplázia csúnya betegség, fájdalmas és nehéz. Rossz látni, hogy a kutya nehezen áll fel, mozgása vontatott, ha fut is, nyuszi ugrásra hasonlít, ahogy szalad, vagy riszálja a csípőjét. Mivel a jeleket az veszi észre elsőnek, akinek már volt ilyennel dolga, akinek „rááll a szeme”, így gyakorlatlan szemmel csak akkor észlelik a problémát, ha már nagy a baj.
A gazdi, aki homokba dugja a fejét
Nem egyszer volt már, hogy rákérdeztünk arra, hogy a kutya mozgását megmutatná-e az orvosnak, mert eltér az ideálistól, de a gazdi kikérte magának. Ő ugyanis mindig ilyennek látta a kedvencét – lassan fordult rosszabbra és rosszabbra a helyzet, így nem is akarja észrevenni, hogy valami nem oké. Pedig ebben a korai stádiumban még sokkal gyorsabban és olcsóbban, sokkal jobb hatásfokkal sikerül a kutyákat gyógykezelni, mint egy súlyos, előrehaladott állapotú, vagy öreg kutyánál.

Csontcsonkolás, vagy természetes módszer? Választhatunk!
Ha tehát valaki – aki már tapasztaltabb – rákérdez arra, hogy a kutyánkkal minden rendben van-e, sértődés helyett inkább vigyük el specialistához, aki minden kétséget kizáróan meg tudja mondani, hogy mivel állunk szemben.
A legismertebb módszer a diszplázia kezelésére egy csúnya, csonkolással járó, nehéz és költséges műtét, ami bizony alaposan elgondolkodtatja az embert: hogy lehetett volna ezt megelőzni? A felépülés utána részleges mozgásszabadságot hoz, idős korban pedig roppant veszélyes is, az altatás miatt – sokszor inkább meg sem csinálják.

A gyengéd módszer: aranygolyó beültetés! Aki a drága és agresszív beavatkozást szívesen elkerülné, annak lehetősége lehet egy gyengéd módszert is kipróbálni, amely nem olyan véres, költséges és súlyos beavatkozás, mint a csontok csonkolásával járó műtét. Bódításban végzik és igen jó eredményeket ad. A Goldenvet rendelőben Érden végzik ezt az eljárást, árban, felépülési időben és kíméletességben is jobb lehet, mint a közismert műtét.
Honnan tudhatjuk, hogy melyik eljárás jó? – CSAK onnan, ha megkérdezünk róla egy szakembert!

RISZÁLOK ÚGYIS ÚGYIS!

A kutyánál ez csak akkor jó, ha nagyon örül. A riszáló járás minden más esetben beavatkozást igényel. Nézzük az okokat, és a megoldásokat!

  • A legtöbb mozgásszervi panasz esetén érdemes megvizsgálni, szóba jöhet-e az aranygolyó beültetés módszere!
  • Teljes körű, pontos, precíz képi diagnózis lehetőségek (Röntgen, ultrahang, CT, MR, artroszkópia) Mindig a megfelelőt kiválasztva, Magyarország legnagyobb diagnosztikai szaktekintélyeinek együttműködésével.
  • Kiegészítő, egy havi gyógynövény-terápia a biztosabb, gyorsabb gyógyulásért egyedi gyógynövénykeverékkel, mely közvetlen az adott problémára hatva, sokéves tapasztalatok alapján egyénre szabva.
  • Megelőző “pre-kontroll” akupunktúrás kezelés (hagyományos, elektro- vagy lézer akupunktúrával)

Megfigyeljük, hogy az akupunktúra hatására milyen változás következik be az állaton. Mivel az aranygolyó beültetés tulajdonképpen végleges, tartós akupunktúra, így akkor érdemes belevágni, ha az első akupunktúrás kezelés érdemi változást eredményez. Így a költségek a gazdi számára jól optimalizálhatók, a kedvencet pedig kisebb eséllyel tesszük ki beavatkozásnak.

Kétségbeesés helyett tehát hívjon bennünket egy állapotfelmérő időpontért! Telefonszám: (30) 700 5030
Bővebb információkért kattintson a Goldenvet weboldalára itt>> http://goldenvet.hu/services/aranygolyo/

 

Hozzászólások
Megosztás