Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Egy teljesen kifáradt anya-kutyát találtak az utcán. Azonban amit a házban találtak,arra nem számítottak.

/
/
/

A kóbor kutyák helyzete a világ égető problémája, egyre jobban kezdenek elszaporodni, és a probléma már szó szerint az utcán hever. Mit lehet tenni érdekükben? Már számos projekt és tárgyalás született az ügyben, azonban a teljes megoldásig, úgy tűnik, még sokat kell várni.

Azonban szerencsére egyre több menhely létesül, és a lelkes kutyavédő-szerető emberek száma is nő.

Az alábbi videóban láthatjuk, amint Sugar és Matt a Villalobos állatmentő szervezet önkéntes tagjai egy nőstény kutyát találnak az utcán. Az állat nagyon rossz állapotban van, lesoványodva, lefáradva, és teljesen kétségbeesve megy oda a megmentőihez.

A kidobott anya New Orleans utcáin kóborol, és kétségbeesve keresi kölykeit, hogy megetesse azokat. Először őt helyezik egy biztonságos helyre, majd segítségével a kölykeit is sikerül megtalálni és megmenteni. Most mindannyian biztonságban vannak, a kicsik szépen esznek és fejlődnek az anyjuk mellett.

Hozzászólások
Megosztás