Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Több mint száz kutyakölyköt mentettek ki egy felborult furgonból

/
/
/

A kutyusokat New York-i állatkereskedésekbe szállították, amikor egy autópályán balesetet szenvedett.

New York-i rendőrök 103 kölyökkutyát mentettek meg, miután az őket szállító furgon árokba hajtott és felborult a 86-os számú államközi autópályán, Avoca város közelében – jelentette a helyi sajtó.

A rendőrség közlése szerint a baleset azután történt, hogy a járművet vezető nő túl gyorsan haladt ,és elvesztette irányítását a furgon felett.

A beszámolók szerint a balesetben egy kutya sem halt meg, és csak öt kutya sérült meg. Az ebek az SPCA állatvédelmi szervezet egyik helyi részlegéhez kerültek.

A szervezet Facebook-oldalán megjelent beszámoló szerint 104 kölyökkutya volt a furgonban, akik közül kettő súlyosan megsérült.

Az SPCA közölte, bár az ebek szaporítótól származnak, nincsen semmilyen jogi lehetőségük arra, hogy lefoglalják a kutyusokat. Végül kénytelenek voltak visszaadni őket tulajdonosuknak, „bármennyire is irtózunk a szaporítóktól” – írták.

24.hu

Hozzászólások
Megosztás