Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Tolvajt rögzített a kamera a hátsó udvarban, majd megjelent egy brutális őrző-védő kutya

/
/
/

Amikor kutyát választunk, sokunknak az az elsődleges szempont, hogy kedves és édes legyen. Azonban, jó, ha figyelembe vesszük, hogy a kutya, nem (csak) egy öleb, hanem, természetéből adódóan házőrző és védelmező is.

Az alábbi videót egy házi biztonsági kamera rögzítette. Jól látszik, hogy a belopózó tolvaj, milyen magabiztosan halad végig az udvaron. Valószínű, nem számolt azzal, hogy az alig több mint húsz centis kutya egyszer csak támadásba lendül. A férfi pedig már csak a szomszéd kerítésén tudott átugrani, de nem volt sok ideje gondolkozni, hogy mit tegyen.

Nem kell mindig elsőre ítélni, nem az a lényeg, hogy egy derékig érő vérebet válasszunk házőrzőnek. Egy kisebb kutya is becsületesen “levadássza” a tolvajt, hiszen benne van a vérében.

Íme a kis hős, aki egyből belopta magát az internetezők szívébe:

twice.hu

Hozzászólások
Megosztás