Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Vigyázz, új módszerrel ölik az állatokat a kutyagyilkosok

/
/
/

Szív­meg­ál­lást okozó kap­szu­lák­kal ti­ze­del­nék a ba­rát­sá­gos há­zi­ál­la­to­kat. Már a rend­őr­ség is nyo­moz!

Sajnos a kegyetlen állatkínzók fantáziája kimeríthetetlen. A napokban Gödöllőről és Gyálról érkeztek olyan hírek, hogy kerítésen át bedobált méreggel próbálják megölni a háziállatokat,Gödöllőn több kutyát is el kellett altatni. Most újabb brutális módszerrel próbálkoznak: egy ajkai kutyatulajdonos tett közzé felhívást.

A húsvét hétfőnk azzal telt, hogy rendőrségi feljelentést tettünk, mivel egy lelketlen ember meg akarta mérgezni a kutyáinkat parizerbe dugdosott, nagyméretű pirulákkal.

A kertünkbe dobálták be, de szerencsére egyik állatnak sem lett baja. Később tudtam meg, hogy a húsban káliumkapszula van, ami nagy dózisban a kutyáknál szívleállást okoz – panaszkodott a -nak az ajkai nő.

A Veszprém Megyei Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást. Ha megtalálják, állatkínzás miatt több év börtönt is kaphat.

Így mérgeznék a kutyákat (Forrás: Facebook)
Így mérgeznék a kutyákat (Forrás: Facebook)

Emberre is veszélyes

A vényköteles káliumkapszula túladagolás esetén emberre is életveszélyes. Izomgyengeséget, bénulást, vérnyomásesést, sokkos állapotot, szívritmuszavarokat, végső esetben szívmegállást okoz. Az emelkedett kálium-szint az EKG-vizsgálat alapján egyszerűen kimutatható.

ripost.hu

Hozzászólások
Megosztás