Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Újra jár a bénult kutyus: nézd meg a gazdi örömét! Te is együtt sírsz vele.. ❤

/
/
/

Valószínűleg élete egyik legszebb ajándékát köszönheti  a santa monica-i állategészségügyi központ dolgozóinak Janie. Kutyája, Sammi egy degeneratív betegség miatt mind a négy lábára lebénult, és a gazdit felkészítették rá, hogy kedvence valószínűleg sohasem fog tudni járni.

Soha ne mondd, hogy soha! Egész életemben vallottam ezt a mondatot, te is jegyezd meg jól! A kiskutyán végrehajtottak még egy utolsó műtétet, amin eltávolították a gondot okozó csontkinövéseket, de csak nem javult az állapota. Heteken át tartó rehabilitáció következett (csak nekem jut eszembe az az apróság, hogy itt ezért a kiskutyáért többet tettek ebben az amerikai állatkórházban, mint itthon az emberekkel szokás a magyar egészségügyben?), de Janie-t semmi jóval nem kecsegtették.

Amikor is a gazdi telefonhívást kapott a kórházból, hogy azonnal jöjjön be a kutyusához.

Ez a videó ezt a pillanatot örökíti meg. Sírni fogsz.

bouvet.cafeblog.hu

Hozzászólások
Megosztás