Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Vasvillával szurkálták a tacskót

/
/
/

Szörnyű állatkínzásról érkeztek hírek Cserhátsurányból. Egy kistermetű, szálkás szőrű tacskót vasvillával szurkáltak meg a községben, és a jószág belepusztult súlyos sérüléseibe.
Először a legnépszerűbb internetes közösségi oldalon jelent meg az információ az állatkínzásról. A gazda szomorúan mesélte el a történetet: néhány napja Zseni névre hallgató kutyájuk elcsatangolt otthonról, majd néhány óra múltán nyüszítve tért haza. Azonnal észrevették testén a sérüléseket, de először úgy gondolták, egy másik ebbel keveredett küzdelembe, ettől lehetnek a sebek. A tacskót gyorsan elvitték az állatorvoshoz, ahol a vizsgálat megállapította, éles, hegyes eszköztől, legnagyobb valószínűség szerint vasvillától származnak a sérülések. Az egyik szúrás olyan mélyre hatolt, hogy megsértette a hashártyát, gyulladást okozott, ami végül sajnos, a kutya halálához vezetett. A gazda nem érti, miként vetemedhetett bárki is a községben szörnyű tettre, hogy vasvillával essen neki egy kis háziállatnak. A család most nekilátott, és a falubeliek segítségét kérve szeretné felkutatni a tettest, akin aztán számon kérik, mit cselekedett, és vállalja is majd az állatkínzás következményeit.

 

 

Hozzászólások
Megosztás