Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A világ 5 legkisebb kutyafajtája

/
/
/

A kutyák mind imádnivalóak, ezt kár is vitatni. Léteznek köztük olyan fajták, amelyek hihetetlenül aprócskák, mégis hatalmas rajongótáborral rendelkeznek. A most következő kutyusok joggal viselik az öleb elnevezést, hiszen még a kifejlett példányok méretei sem térnek el sokban a kölykökétől. Lássuk, melyik a top 5 legkisebb kutyus!

Csivava

Méretei ellenére hatalmas szíve van, és rendkívül jó társ. Az idős emberek nagy kedvence jól elvan a gyerekekkel is, és imád futkározni. Mexikóból származik, nálunk a ’60-as években vált ismertté.

Papillon

Ez a kis loboncos kutyus feltételezések szerint már az 1600-as években is létező faj lehetett. Fésülgetni- és szeretgetnivaló, imád a gazdi mellett lenni. Franciaországból származik, ezért olyan elegáns és nemes.

Yorkshire terrier

A terrierek közül a legkisebb, a nők egyik kedvenc ölebe. Az Észak-Angliában honos eb hosszú és rövid szőrrel is nagyon édes, kutya-szépségversenyre ideális választás. Szereti, ha szeretik, és jól tűri a cicomázást is.
Máltai selyemkutya

Ez a fehér csöppség könnyen barátkozik más kutyákkal, és szereti a gyerekeket. Származását tekintve homályosak az információk, de máltai és olasz gyökerekkel rendelkezik. Bundája sok törődést vagy rendszeres nyírást igényel.

Pomerániai törpespitz

A német felmenőkkel rendelkező kutyus tökéletes választás azoknak, akik egy kistermetű, aranyos állatkát keresnek. Puha szőre és meleg barna szemecskéi a legrosszabb napokon is kárpótolják az embert. Kölyökként úgy néz ki, mint egy életre kelt plüssmackó.

femcafe.hu

 

Hozzászólások
Megosztás